Gulvvarme

Gulvvarme

AB Elektrisk - Din Partner for Effektiv Gulvvarme

AB Elektrisk er din pålitelige leverandør av gulvvarmeløsninger som gir komfort og effektivitet til ditt hjem eller bedrift. Vi tilbyr et bredt spekter av gulvvarmeløsninger, inkludert tradisjonelle varmekabler, varmefolie og Lamiflex, for å møte ulike behov og preferanser.

  1. Tradisjonelle varmekabler: Våre tradisjonelle varmekabler gir jevn og behagelig varme til ethvert rom. Disse varmekablene er ideelle for både nye bygg og renoveringsprosjekter, og kan enkelt installeres under ulike typer gulvbelegg, inkludert fliser, laminat og parkett. Med våre varmekabler kan du nyte en jevn varmefordeling og redusert energiforbruk.

  2. Varmefolie: Vår varmefolie er et fleksibelt og kostnadseffektivt alternativ for gulvvarme. Den tynne og lette konstruksjonen gjør den enkel å installere i nye eller eksisterende bygg, og den gir rask oppvarming og jevn varmefordeling. Varmefolien kan legges direkte under gulvbelegget uten behov for ekstra gulvhøyde, og den passer perfekt til rom med begrenset plass eller komplekse former.

  3. Lamiflex: Lamiflex er et innovativt system som kombinerer fordelene med tradisjonelle varmekabler og varmefolie. Dette systemet består av varmekabler som er integrert i en tynn og fleksibel folie, som deretter legges direkte under gulvbelegget. Lamiflex gir rask oppvarming og jevn varmefordeling, samtidig som det gir en enkel og problemfri installasjon. Dette gjør det til et ideelt valg for både nybygg og oppgraderingsprosjekter.

Uansett hvilken type gulvvarmeløsning du velger, kan du stole på AB Elektrisk for pålitelig kvalitet, ekspertinstallasjon og førsteklasses kundeservice. Vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg med å finne den ideelle løsningen for dine behov og budsjett.

Ta kontakt med AB Elektrisk i dag for å lære mer om våre gulvvarmeløsninger og hvordan vi kan hjelpe deg med å skape et varmt og behagelig miljø i ditt hjem eller bedrift.