Om oss

AB Elektrisk er ikke bare en liten installatørbedrift, men en stolt partner med stor kapasitet og et lidenskapelig engasjement for å levere kvalitetsløsninger som møter dine unike behov. Vi tror på å være åpne for nye ideer og innovative løsninger, og samarbeider tett med våre pålitelige leverandører for å sikre at vi tilbyr det beste av det beste til våre kunder.

Med en imponerende portefølje av oppdrag over hele landet, inkludert alt fra private hjem og hytter til større sentre, næringsbygg og industrielle anlegg, har AB Elektrisk etablert seg som en pålitelig aktør i bransjen. Selv om vårt primære fokus er i Kristiansand, Søgne, Mandal, Lyngdal og omkringliggende områder, stopper ikke våre tjenester der.

Vi er spesielt kjent for våre avanserte og moderne løsninger innen belysning og oppvarming, samt vår ekspertise innen installasjon av smarte hjem-teknologier. I tillegg til vårt installasjonsarbeid tilbyr vi også konsulenttjenester til både store og små kunder, og vi er forpliktet til å holde oss i forkant av den raske utviklingen i elektrobransjen.

Vår styrke ligger ikke bare i våre tjenester, men også i vårt dedikerte team av erfarne fagfolk med mange års erfaring i bransjen. Vi er stolte av å ha et team som er lidenskapelig opptatt av å levere nyskapende og kvalitetsprodukter, og som kontinuerlig streber etter å overgå kundens forventninger. Med AB Elektrisk kan du være sikker på at du får en pålitelig partner som er dedikert til å levere den beste løsningen for dine behov.