Smarthus

Smarthus

Siden daggryet av det forrige årtusenet har AB Elektrisk vært en pioner innen smarte hjem-teknologier, og vi har vært vitne til den bemerkelsesverdige utviklingen fra datidens "moderne" løsninger til dagens avanserte systemer med en overflod av muligheter. Gjennom årene har vi kontinuerlig tilpasset oss og omfavnet de nyeste teknologiene for å sikre at vi alltid er i forkant av utviklingen.

I dag fokuserer vi hovedsakelig på KNX-standarden, som gir en robust og pålitelig plattform for smart hjem-integrasjon. I tillegg tilbyr vi også mer åpne løsninger basert på Z-wave og Zigbee-teknologier, som gir fleksibilitet og muligheter for tilpasning etter kundens preferanser.

Med tanke på enkelheten for sluttbrukeren har vi valgt å primært montere Futurehome sin løsning, som kombinerer brukervennlighet med avanserte funksjoner for å skape en sømløs opplevelse av et intelligent hjem. Imidlertid, for de som søker mer skreddersydde eller avanserte løsninger, står vi klare til å imøtekomme ethvert behov. Vår ekspertise strekker seg til å tilby skreddersydde systemer som oppfyller de mest krevende kravene, og vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe kundene med å realisere sine visjoner for det perfekte smarte hjemmet.