Alt av elektriker tjenester

EKOM autorisasjon
EKOM autorisasjon

Elektriker tjenester

AB Elektrisk er godkjent installatør bedrift, (Elviksomhetsregisteret), og har ekom autorisasjon (NKOM).

Lys


Vi har et veletablert rykte for å levere lysløsninger av høy kvalitet og kreativt design. Å skape den perfekte belysningen handler ikke bare om å lyssette et rom, det handler også om å forme stemningen og atmosfæren på en måte som forbedrer opplevelsen av rommet. Med vår ekspertise og lidenskap for lysdesign, tar vi oss tid til å forstå kundens behov og visjon, slik at vi kan levere skreddersydde belysningsløsninger som passer perfekt til det spesifikke bruksområdet.

Når det gjelder spotbelysning, er plasseringen avgjørende for å oppnå optimal effekt og atmosfære. Våre erfarne elektrikere er dyktige til å finne den rette balansen mellom funksjonalitet og estetikk, og sikrer at hver spot er strategisk plassert for å fremheve arkitektoniske trekk, fremheve kunstverk eller skape den ønskede stemningen i rommet.

I tillegg til konvensjonelle belysningsalternativer, tilbyr vi skreddersydde LED-løsninger som kan tilpasses etter kundens ønsker eller tilpasses spesifikke bruksområder. Fra å skape stemningsfull belysning i hjemmet til å optimalisere arbeidsmiljøet på kontoret, er våre LED-løsninger designet for å være energieffektive, holdbare og visuelt tiltalende. Med vår ekspertise og fleksibilitet kan vi hjelpe deg med å realisere dine lysdesign-ambisjoner og transformere ethvert rom til et sted av inspirasjon og komfort.

Logo AB Elektrisk
Logo AB Elektrisk

Smarte hus

Siden daggryet av det forrige årtusenet har AB Elektrisk vært en pioner innen smarte hjem-teknologier, og vi har vært vitne til den bemerkelsesverdige utviklingen fra datidens "moderne" løsninger til dagens avanserte systemer med en overflod av muligheter. Gjennom årene har vi kontinuerlig tilpasset oss og omfavnet de nyeste teknologiene for å sikre at vi alltid er i forkant av utviklingen.

I dag fokuserer vi hovedsakelig på KNX-standarden, som gir en robust og pålitelig plattform for smart hjem-integrasjon. I tillegg tilbyr vi også mer åpne løsninger basert på Z-wave og Zigbee-teknologier, som gir fleksibilitet og muligheter for tilpasning etter kundens preferanser.

Med tanke på enkelheten for sluttbrukeren har vi valgt å primært montere Futurehome sin løsning, som kombinerer brukervennlighet med avanserte funksjoner for å skape en sømløs opplevelse av et intelligent hjem. Imidlertid, for de som søker mer skreddersydde eller avanserte løsninger, står vi klare til å imøtekomme ethvert behov. Vår ekspertise strekker seg til å tilby skreddersydde systemer som oppfyller de mest krevende kravene, og vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe kundene med å realisere sine visjoner for det perfekte smarte hjemmet.

Logo AB Elektrisk
Logo AB Elektrisk

Gulvvarme

Vi tilbyr et omfattende utvalg av gulvvarmeløsninger for både private boliger og kommersielle eiendommer. Dette inkluderer varmekabler som installeres i sokkelen i nybygg, nedstøpte og lavtbyggende varmekabler for etablering i eksisterende hus, hjem og næringslokaler, samt lamiflex og andre varianter av gulvfolie. Når det gjelder valg av gulvvarme, tar vi hensyn til flere faktorer, inkludert underlaget på gulvet og ønsket toppbelegg. Vår ekspertise sikrer at vi velger den optimale løsningen som både passer til ditt gulv og tilbyr den ønskede komforten og effektiviteten. Uansett om du ønsker å oppgradere ditt hjem med en mer behagelig oppvarming eller installere energieffektive løsninger i din bedrift, står vårt erfarne team klart til å veilede deg gjennom valgprosessen og sikre en profesjonell installasjon 

Logo AB Elektrisk
Logo AB Elektrisk

Grunnleggende elektrisk installasjon

Enten du står overfor et helt nytt bygg og trenger en komplett elektrisk installasjon fra grunnen av, eller om du bare trenger å legge til et par ekstra stikkontakter, kan du stole på oss for å utføre alle typer installasjoner. Vår ekspertise strekker seg fra store og omfattende prosjekter til små og detaljerte oppgaver. Uansett størrelsen på oppdraget eller typen installasjon du trenger, er vårt team klar til å møte dine behov med presisjon og pålitelighet. Ta kontakt med oss i dag for å starte diskusjonen om hvordan vi kan hjelpe deg med dine elektriske behov, enten det er store eller små. 

Montering av solcellepanel
Montering av solcellepanel
Zaptec Go billader
Zaptec Go billader

Solceller og batteri

I vår portefølje av solcelleløsninger tilbyr vi et mangfold av alternativer som passer ethvert behov. Fra de tradisjonelle, ordinære solcellepanelene som monteres utenpåliggende, til de mer sofistikerte integrerte systemene som smelter sømløst inn i takets arkitektur, har vi en løsning som passer perfekt for enhver bolig eller bedrift. Med vår ekspertise og erfaring innen solenergi kan du være trygg på at du får ikke bare den mest effektive, men også den mest estetisk tiltalende solcelleløsningen for ditt prosjekt

Billading

Enten du ønsker å installere en enkelt ladestasjon i garasjen din eller trenger å håndtere et større prosjekt med hundre ladestasjoner i et felles anlegg, står vi klare til å levere skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine behov. Vårt dedikerte team av eksperter innen elektrisk installasjon er erfarne med å takle prosjekter av enhver skala, og vi er stolte av å tilby en omfattende portefølje av ladestasjoner for kjøretøy som passer til alle situasjoner. Uansett om du er en privatkunde som ønsker en praktisk løsning for din personlige bil eller en bedriftseier som trenger å tilrettelegge for et stort antall ladepunkter, kan du være sikker på at vi har den kompetansen og erfaringen som kreves for å sikre en sømløs og effektiv installasjon